Intimiteitscoaching

met Cora Emens

Intimiteitscoaching biedt hulp bij Intimiteit. Intimiteit met jezelf en met je partner. Van het leren jezelf lief te hebben tot het leren liefhebben van je partner.

Dit omvat de emotionele belevenis als wel de fysieke ervaring. Denk aan het overkomen van schaamte, je vrij kunnen voelen en genieten, kennis en ervaring opdoen in (nieuwe) technieken, eerlijke en vrije communicatie tussen partners, het verdiepen van jullie intimiteit, het elkaar (opnieuw) vinden enz. Dit gebeurt aan de hand van gesprekken, oefeningen, tips en huiswerk.

Technieken kunnen op verschillende manieren aangeleerd worden, door middel van demonstraties tot hands-on coaching en massages. De coaching wordt afgestemd op de situatie en wensen van jou en je eventuele partner.

Helemaal op het lijf geschreven.

love

Is Intimiteitscoaching iets voor jou/jullie?

Kun je niet (meer) genieten van intimiteit, elkaar niet (meer) vinden, geen hoogtepunt (meer) bereiken of juist veel te vroeg?
Kun je je niet overgeven en laten gaan in genieten, is de (levenslust) verdwenen, te druk voor, te gespannen?
Of wil je gewoon wat meet weten en leren?

Je hoeft niet te wachten totdat intimiteit een probleem wordt of dat het vanzelf wel overgaat of goed komt. Neem de regie over je eigen leven, kom in actie en kies voor meer zin, liefde, lust, intimiteit, vervulling, creativiteit en welzijn.

Dat seks gezond is weten we eigenlijk allemaal wel, maar hoe je gezonde seks kan hebben, seks die niet denigrerend is, die niet constant over je grenzen gaat, seks die een uitdrukking is van liefde en genegenheid, seks die spiritueel en daardoor vervullend is, daar hebben we nog een hoop te ontdekken.

Met coaching help ik jou/jullie die intimiteit te beleven waar je zo naar verlangt.

Na mijn opleiding tot docente Gezondheidskunde heb ik ruim 30 jaar ervaring met het coachen van individuelen, koppels en groepen op het gebied van intimiteit, seksualiteit en relaties. Bekend van radio en TV (o.a. de Tv serie “Beter in Bed” en “Sexacademy”).

Inmiddels ben ik een”Wijze vrouw” met ervaring in intimiteit in alle levensfases. Ik ben moeder van een volwassen dochter en heb 25 jaar een vaste relatie.

In elke levensfase hebben je hormonen, je gezondheid en je situatie een specifieke invloed op je intimiteit, dat vraagt om flexibiliteit, eerlijke communicatie en blijven leren.

Als je niet meegroeit dan verkwijnt het, terwijl juist die intimiteit zo ontzettend belangrijk is voor je gezondheid en je relaties.

Voor het maken van een afspraak voor een kennismaking- of intake gesprek ben ik te bereiken

per telefoon 06-24417801

per email: tobetouched2@gmail.com